PL EN
 
black 10 line
 
jQuery Carousel
 
 

Mięso

 
Anna Duś
tel. 517 870 820
skype: ania.agro
annadus@wp.pl

Karolina Poździej
tel. 517 492 966
skype: karolina.agro
karolina.pozdziej@wp.pl
Mięso wieprzowe
Prosimy o kontakt w celu uzyskania bieżącej oferty.

Lp Nazwa
1.
Przodki wieprzowe duńskie lub polskie ,na świeżo lub mrożone,pakowane w pojemnik zwrotne po około 25 kg,palety bezzwrotne .
2.
Łopatka wieprzowa świeża 4D , obrobiona bez skóry , tłuszcz do 1 mm , bez kości , bez golonki,pakowana w pojemniki zwrotne,palety bezzwrotne.
3.
Karkówka wieprzowa z kością bez obróbki,krajowa,mrożona,z bieżącej produkcji,pakowana w polibloku na palecie,ostreczowana,palety bezzwrotne .
4.
Karkówka wieprzowa bez kości obrobiona ,krajowa,mrożona,z bieżącej produkcji,pakowana w polibloku na palecie,ostreczowana, lub w gołym bloku na palecie ostreczowana palety bezzwrotne
5.
Karkówka wieprzowa bez kości bez obróbki ,krajowa,mrożona,z bieżącej produkcji,pakowana w polibloku na palecie,ostreczowana, lub w gołym bloku na palecie ostreczowana ,palety bezzwrotne .
6.
Łopatka wieprzowa z kością i skórą bez golonki na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku lub gołym bloku układany na palecie,ostreczowany.
7.
Łopatka wieprzowa bez kości z tłuszczem zewnętrznym na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
8.
Golonka wieprzowa przednia z kością i skórką na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
9.
Golonka wieprzowa przednia bez kości i skóry na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
10.
Łopatka wieprzowa z golonką,kością i skórą,cięcie okrągłe typu tenis na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
11.
Łopatka wieprzowa bez kości,skóry i okrywy tłuszczowej na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
12.
Podgardle wieprzowe całe ze skórą na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
13.
Podgardle wieprzowe całe bez skóry na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
14.
Podgardle wieprzowe trójkąt ze skórą na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
15.
Podgardle wieprzowe trójkąt bez skóry na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
16.
Szynka wieprzowa 4D,bez golonki,bez tłuszczu na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
17.
Szynka wieprzowa ze skórą,golonka i kością,ciecie okrągłe na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
18.
Golonka wieprzowa tylna bez kości i skóry na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
19.
Szynka wieprzowa ze skórą bez kości na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
20.
Szynka wieprzowa 3D bez kości z golonka i tłuszczem na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
21.
Głowy wieprzowe świeże z tuczników z policzkami bez uszu pakowane w kolokseny zwrotne,palety na wymianę.
22.
Głowy wieprzowe mrozone z tuczników z policzkami bez uszu,pakowane w polibloku lub gołym bloku,układane na palecie,ostreczowane,palety bezzwrotne
23.
Nogi wieprzowe przednie z tuczników na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
24.
Nogi wieprzowe tylne z tuczników na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
25.
Nogi wieprzowe mix z tuczników na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
26.
Nogi wieprzowe przednie z macior na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
27.
Nogi wieprzowe tylne z macior na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
28.
Nogi wieprzowe mix z macior na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
29.
Płuca wieprzowe na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
30.
Wątroba wieprzowa krajowa z tuczników na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
31.
Nerki wieprzowe krajowe z tuczników na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
32.
Serca wieprzowe,płukane bez korony na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
33.
Serca wieprzowe,płukane z koroną na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
34.
Ozory wieprzowe,cięcie szwajcarskie na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.>
35.
Skórki wieprzowe,odtłuszczone,bieżąca produkcja,z skórowaczki na świeżo lub mrożona,towar uzyskiwany z tuczników polskiego pochodzenia,towar pakowany : świeży w pojemniki na wymianę,mrożony:w polibloku,gołym bloku lub kartonie 10 – 15 kg układany na palecie,ostreczowany.
36.
Tłuszcz miękki – tłuszcz wieprzowy miękki pachwinowy mrożony pakowany w polibloki lub goły blok
37.
Tłuszcz twardy - tłuszcz wieprzowy drobny twardy mrożony pakowany w polibloki lub goły blok
38.
Skupujemy również towar II oraz III kategorii jest niepełnowartościowy np:krótki termin przydatności. Towar ten zazwyczaj jest przeznaczony do produkcji karmy dla zwierząt np:
serca.płuca,mielone kości,uszy,nerki,skórki
 
black 10 line